Sunday, August 1, 2010

what happen today - 31 july 2010

kawad kaki for national kesatria at 8.00 am until 10.00 a.m

naik bus g seksyen 2 at 10.45 a.m

jumpe Dilla dan g pasar seni bersama, sampai pasar seni je split.

naik tren pk 12 lbh, ramai nye orang, tapi dapat gak tmpat duduk, yeah

first time naik tren alone, quite excited and nervous but very interesting,

at 1.30 p.m sampai gak umah Kak Liah.

dah dapat card resident, yeah dah jadi penghuni

PUTRAVILLA CONDOMINIUM

macam best je

bestnye dapat makan homemade cooking.
tapi lagi best kalau dapat makan makanan yang mum buat.

at 3.30 p.m go to Alpa Angle @ Jusco Wangsa Maju, ingatkan nak beli mp4, tapi tak jumpe pulak, sebelnye, tapi dapat gak beli kasut baru yeah, setelah search n scan dapat gak jumpa kat BATA. tak kisah lah berapa harganya yang penting ada size, susahnye nak cari kasut kalau size besar ni, cari yang branded pun tak guna kalau takde size.

No comments: