Sunday, October 31, 2010

even night, world never sleep

momo, mama rindu rumah
miss mum, dad, ecah, jiji n someone.
i don't know why this happen to me.
huhuhu
just a few weeks, and i will back balik kampung
just three paper more
and i will do my bestest
to someone, i miss you, heheheh
i don't know, but my feelings is true to you.
gud nite.

malam ni

malam ni
tak berjaya nak bukak twitter.
tapi berjaya we chat dengan orang umah.
best gak
tapi rindu dengan some one.
i'm so sorry but 123.


Sunday, October 24, 2010

my heart berdebar - debar

i can't take my breath
why this happen ?
because i have something big that i must face 2morow.
my final exam, first paper, MGT @ bussiness paper.
it's my favorite my there is too lot of things that i must remember
.
what a shame, i'm just a lazy person. but , that behaviour i have ended a few days ago.
because i don't want to repeat any paper.
whatever happen i must struggle n must face the reality that i can't take easy of this exam.
so i must survive, and enjoy reading with my housemate.
thankz to my housemate, especially Zyma Senpai, Tia Hanami, Siti Sallymah, and other that give support and also do a brainstorming together.

i love you all as a friend.
heheheh

as much as miss my parents in tenggaroh, i feel jelous because my eldest sister, Kak Liah can get balik kampung, and she get enjoyed with my siblings, Ecah n Jiji go to Tanjung Leman, to have a nice walk along the pantai and have sup ayam kampung n abc in lunch.

but, i got a free call to teman 20 (celcom blue), so i can disturb them whenever i want, not in a prayer time, i can call home, dad, ecah, Kak Liah so i can express my unsatisfaction feeling to them, because they get enjoyed so much.

i feel thankful to my dad,because he said "ayah doakan akak berjaya dalam periksa nanti", i feel lega n cannot wait for exAM tommorow, so must study.
bye - bye, see you on thursday.


Thursday, October 21, 2010

Wednesday, October 13, 2010

i can't breathe no more

huh, penatnye pikir pasal rumah, huh, tak dapat persetujuan n orang umah lagu,
yang wajib duduk hanya me, momo, mak cik sally, auntie eyqa, auntie fara je, camne yang lain, huh pening - pening.ditambahkan lagi assignment yang kene reject, kena wat balik, lepas tu kena wat compiling bibliography yang tak tahu camne nak wat. huh.
pastu ada test pulak hari sabtu.
kalau ikut perancangan, 22 oktober nak balik kampung, 25 haribulan bersamaan dengan hari pertama peperiksaan baru balik shah alam, cam bengong je aku ni, huh,
tapi takpe demi my mum, my dad, my sis, my bro, my little sis, my momo,
i'll survive.
i must survive.
apa pun cabaran yang akan mendatang akan ku hadapi dengan semangat juang yang tinggi. mesti berjihad for the exam.

Friday, October 8, 2010

with zyma senpai


picture with zyma senpai, pi jamuan raya kat puncak alam

momo chan, mama rindu rumah

rindu nye kat umah tenggaroh just a month before start cuti sem, just cannot wait for that.
banyak gak assignment kena wat, tapi still ok lagi, assignment paling mengerikan sedang menunngu iaitu compiling bibliography, sangat mengerikan tapi we all akan cuba berikan yang terbaik.
yeah, minggu ni nak wat semua assignment, ctu tinggal touch up cikit,
presentation ctu pun touch up cikit,
presentation imc 402 ubah sikit.
hari ahad nak g pasar tani shah alam nak beli baju muslimah.
pastu nak g pas @ plaza alam sentral untuk beli ink catridge.
huh, dah tak boleh guna, ink sudah habis,
takpe lah takde rezeki kot.
minta - minta hari esok akan berjalan dengan lancar. insya'allah.
must try had to face the challenge.
BANZAI, HAWAITING, CHAIYO

Sunday, October 3, 2010

yumiko n momo

rindu kat momo chan, malasnye nak balik kolej, tapi ku gagah kan jua,
banyaknye assignment yang menanti, malasnye nak wat.
nalik kolej br buat. br ada semangat sikit.hehe
bestnye dapat contact may balik.
hari ini nak g homedec kat klcc, yeah dapat g klcc lagi.

Saturday, October 2, 2010

BIGBANG ALWAYS MY HEART

in my heart, there is a love

yeah, so there is love in my heart.
hari ini penat gak, tapi feel so relieve kerana dapat mengharungi ujian kawad, ujian titas, ujian imc 407, dan lain - lain.
assignment individual, assignment group,whatever, this all experience teach me something.
that is never give, show the interest,
and then you will find your interest in this field.
so, what we talk then ??
we talk about what happen today,
kesebelan terasa apabila bas pi seksyen 2 rosak , dan bas ganti hanya sampai selepas 3o minute, so exhausted, so tired,
tapi takpe, kita kena sabar.
as my mom and iz told me , sabo je lah.