Friday, October 8, 2010

momo chan, mama rindu rumah

rindu nye kat umah tenggaroh just a month before start cuti sem, just cannot wait for that.
banyak gak assignment kena wat, tapi still ok lagi, assignment paling mengerikan sedang menunngu iaitu compiling bibliography, sangat mengerikan tapi we all akan cuba berikan yang terbaik.
yeah, minggu ni nak wat semua assignment, ctu tinggal touch up cikit,
presentation ctu pun touch up cikit,
presentation imc 402 ubah sikit.
hari ahad nak g pasar tani shah alam nak beli baju muslimah.
pastu nak g pas @ plaza alam sentral untuk beli ink catridge.
huh, dah tak boleh guna, ink sudah habis,
takpe lah takde rezeki kot.
minta - minta hari esok akan berjalan dengan lancar. insya'allah.
must try had to face the challenge.
BANZAI, HAWAITING, CHAIYO

No comments: