Wednesday, January 26, 2011

Wednesday Wake Up

salam, salam sejahtera, salam 1 Malaysia.
hari ini join program kat Fakulti, senam robik, main game kat library, sempat online lagi, hehehehehe,
esok nak balik key el, hari jumaat boleh masak nasi lomak, bestnyer.
tapi assignment group tak siap lagi, huhuhu,
tak tahu nak wat corporate research katne, poli dah kena reject,
nak pi wat research kat ipta mana la ni,

malam ni la g bincang, kesian kat ida tak dapat answer lagi untuk question die, balik ni kena tengok kat nota records la nampaknyer.
terinigin nak download lagu tapi cam tak boleh je, nak try jap la,
tapi lambat la, tak sabar nak download lagu thanks to by Jun Hyung and Yo Seob,
but, thanks to my friends for support me,
Thanks to my parents,
and MOMO and my bff, bf, etc.

can't wait for BIGBANG COMEBACK, and BEAST CONCERT ENCORE.

i'll be back, i'll wait for you....

No comments: