Sunday, February 27, 2011

Sunday Blues


 penatnyer hari ini g pasar tani and giant.
tapi best gak, g merewang tempat - tempat
sebab pasni kelas n kena wat note, baca buku and lain - lain.
memang penat
tapi mum and dad lagi penat sebab rewang walimatul urus hari ini kat umah jiran belakang
apa lah yang ecah wat cuti camni, selain tengok cartoon pe lagi ye ??
Kak Liah mesti tengok cerita jepanese drama dye, jiji keje la agaknyer kot.

and what i'm doing today ?
just buy some clothes for Kak Liah and me, buy shawl that can fit very well.
hehehehe.
sebagai balasan tido pada waktu petang yang tak elok untuk otak, perhaps tapi sebab kepenatan terpaksalah wat gak.
esok kena puasa untuk menahan lapar dan dahaga serta untuk berdiet dan menjimatkan duit kerana telah banyak berbelanja untuk sem ini.
memang melampau betul la, banyak giler belanja. teruk betul.
as a punishment akhir tahun ni tak boleh la bli baju. takpe la baju baru sem ni banyak n ok lagi.
and kena turunkan berat badan..

mari lah kita (wani and me) berusaha untuk berdiet and berjimat
supaya dapat turunkan berat badan and menjadi lebih sihat.

No comments: