Wednesday, March 30, 2011

my Group N OTHER

salam sejahtera, salam 1 Malaysia.
hari selasa semalam telah berlangsung satu event yang amat dinantikan oleh kami semua iaitu presentation archives,
my group telah membentangkan history of establishment of UMNO, ( kami takde kaitan dengan UMNO, just wat research about it je ye).
memang best la, saya rasa sangat terharu kerana semuanyer berjalan dengan selamat, terima kasih diucapkan kepada Nurul Hidayah Binti Zakaria, Muhammad Shahrul Nizam Bin Saidon, Razali Bin Ismail dan AB Shahmadhafsham Bin AB Shukor.
terima kasih atas kerjasama anda.











presentation archives from us,
you all DAEBAK !!

Thursday, March 24, 2011

Sambutan Birthday Secara Besar - Besaran untuk Classmate










bersamaan 24 MARCH 2011,
class IM222A telah mengadakan gathering untuk menyambut B'day Atiqah Nur Umar, dan
sahabat - sahabat IM 222A yang lahir pada bulan January, February, March and April.
chukamida semuanye.
diharap aktiviit sebegini dapat mengeratkan lagi silaturahim antara kita semua.
SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI
TO ALL.

Wednesday, March 23, 2011

last night dinner




semalam dinner dgn ADA, WANI N HAJAR, banyak gak makan
for example nasi gorang pataya and roti telo, hehehe, tapi tak habis, bagi BOB.

kelas koko @ Family Institution di Surau.





salam sejahtera dan salam 1 malaysia.
semalam merupakan hari yang busy, kerana pas habis kelas pk 12, makan, tido, tengok hello baby and family outing, g kelas ent, and balik, and g makan and g kelas koko.

balik umah tengok playful kiss dengan wani.
pastu tido, huhuhu, penatnyer.
semalam sempat tepon mak waktu pagi je.
penatnyer.

Friday, March 18, 2011

jumaat,

hari ini nak balik kl,
keje dah separuh siap.
nak wat revision untuk records center, record management and entrepreneurship.
huh, hari ini nak pi pasar lamabk, nak bli ice blended honeydew, hehehehe, bestnyer.
tak sabar nak balik, hehehehe.
nak makan ape la ni.
nak pakai baju kurung ke seluar ye , tak tahu la.
ok, nak g meround tempat lain pulak , bye - bye.

Thursday, March 17, 2011

BIGBANG IS BACK, MORE HOT THAN EVER



kamis, huhuhuhu, misuderstood, i'm so sorry.


salam semua,

STORY 1

hari ini telah berlaku sesuatu yang saya tak jangka, saya tak sangka sikap saya yang ganas dan agak celupar ni telah menyebabkan salah seorang group saya berkecil hati kepada saya,
kepada sahabat saya tu, saya minta maaf kalau terluka kan hati die dengan kata - kata saya yang agak pedas,
sebenarnye saya tak berniat untuk menyakitkan hati sahabat saya tu,
di harap kepada kawan - kawan saya yang mengenali saya diharap dapat memahami perangai saya yang agak berbeza iaitu saya ni seorang yang agak kasar ckit,
huhuhu, kalau ada perkataan yang tak baik keluar dari saya , diharap jangan ambil hati, sometimes daya bergurau tak kena tempat dan menyebabkan somebody get hurt.
i'm so sorry.

STORY 2
super junior datang esok, 18 march 2011, tapi tak tahu sampai bile, huhuhu, bestnyer konsert hari ahad ni, tak dapat g.
huhuhuhu.

ok, bye - bye.
sumimasen everyone......

Wednesday, March 16, 2011

Hari Rabu

salam sejahtera, salam 1 MALAYSIA.

STORY 1
hari ini hari rabu,
hari ini ada group discussion kat library sampai petang,
dari pagi tak sarap and makan lagi, tak tahu apa nak cakap.
macam ok je tak makan, tapi nanti masuk angin la pulak, bahaya gak.

STORY 2

iz dapat cuti seminggu, die bercuti ke kedah. ikut kawan die kat jitra.
bestnyer die pi Langkawi.


STORY 3
last saturday mum, dad, ecah come to Kuala Lumpur.
so lepas kelas pk 5.15 i balik terus cari bus. terus balik KL.
sampai dalam pk 9, dalam tren sempat wat note untuk test lagi, hehehehe.
tapi dalam perjalanan  kaki g umah kak liah ada lah Orang Asing ni boleh shout dari keta die and call me "sashimi".
kurang ajar betul, memang siot betul orang asing tu. tapi bersyukur gak sebab die tak berhenti and gangu aku, kalau tak apalah nasib aku ni, huh risau gak.

next nyer hari ahad teman ecah g KLCC, peh g KINOKUNIYA, makan MCFLURRY , SUBWAY,
jalan - jalan cuci mata kat KLCC ni best gak, dengan ecah,

pastu petang g umah Arul jumpa mak dah sekeluaraga,
pas maghrib baru balik kolej,
dapat la bagi mak suprise,
hehehehe, suka suprisekan mak,

that's all, nak g break,

love mum, dad, ecah, jiji, maliah .
saranghae oppa.



Saturday, March 12, 2011

with Tiffany

with Tiffany in a Hot Spot IN FACULTY during a group discussion

Thursday, March 10, 2011

wednesday....

hari rabu....
mum have al- quran classes .
jiji go to penggeli to visit Ain first  daughter.
me ??
what i'm doing yesterday ?
exactly
i go to Plaza Alam Sentral to do same research about business plan, but the owner of the shop is not there 
so we decide to go to other day.
so i took this chance to buy laptop skin for my anak teruna.





Tuesday, March 8, 2011

my lists

hari sabtu yang lalu lepas habis kelas, i teringin sanagat nak balik kl, so sekali keluar je nampak bus rapid, so apa lagi bermula la larian 100 meter.
setelah berhempas pulas berlari akhirnya dapat gak naik bus.
and alhamdulilah samapai umah pk 7.
heheheheh, seronoknyer dapat balik. lega rasanya.
esok Kak Liah ajak g KLCC g I-SETAN .
die nak bli kasut keje,
die ada baucar so dapat bli kasut half - price.
pastu jalan la pusing 1 KLCC, siap g gallery lagi, hahahaha.
first time g boleh tahan gak pameran somewhat tu.
jap lagi ada kelas ENT 300, 
pk 5, rewang - rewang internet jap. and then g la.
ok,
miss you mum and dad.
but,
banyak giler assignment ,
kena wat bussiness plan, setup library, setup records centre, make an research based on history and other.
ok, that's all .
miss BIGBANG N BEAST.

Friday, March 4, 2011

Round - round kat Mahkota Parade , Muzium Istana Melaka








Lunch time with Farizah, Mas and Aini





farizah makan nasi goreng paprik.
Mas makan nasi ayam
Aini makan bihun soup
i makan nasi goreng jepun yang cam nasi goreng pataya

Class Trip to Malacca





trip to malacca with my classmate on 2 MARCH 2011.
first we all go to memorial pengisytiharan kemerdekaan di bandar hilir.
best giler.