Wednesday, March 16, 2011

Hari Rabu

salam sejahtera, salam 1 MALAYSIA.

STORY 1
hari ini hari rabu,
hari ini ada group discussion kat library sampai petang,
dari pagi tak sarap and makan lagi, tak tahu apa nak cakap.
macam ok je tak makan, tapi nanti masuk angin la pulak, bahaya gak.

STORY 2

iz dapat cuti seminggu, die bercuti ke kedah. ikut kawan die kat jitra.
bestnyer die pi Langkawi.


STORY 3
last saturday mum, dad, ecah come to Kuala Lumpur.
so lepas kelas pk 5.15 i balik terus cari bus. terus balik KL.
sampai dalam pk 9, dalam tren sempat wat note untuk test lagi, hehehehe.
tapi dalam perjalanan  kaki g umah kak liah ada lah Orang Asing ni boleh shout dari keta die and call me "sashimi".
kurang ajar betul, memang siot betul orang asing tu. tapi bersyukur gak sebab die tak berhenti and gangu aku, kalau tak apalah nasib aku ni, huh risau gak.

next nyer hari ahad teman ecah g KLCC, peh g KINOKUNIYA, makan MCFLURRY , SUBWAY,
jalan - jalan cuci mata kat KLCC ni best gak, dengan ecah,

pastu petang g umah Arul jumpa mak dah sekeluaraga,
pas maghrib baru balik kolej,
dapat la bagi mak suprise,
hehehehe, suka suprisekan mak,

that's all, nak g break,

love mum, dad, ecah, jiji, maliah .
saranghae oppa.



No comments: