Friday, April 29, 2011

29 april 2011

tak tahu kenapa suka letak tarikd kat title post ni, saje nak ingat ape benda wat hari ini.
as usual, after subuh tak leh tido sebab dah biase tido awal, but senpai wany overnight dalam bilik, best giler.
sayang tak dapar join sebab mata dah ngantuk sangat.





and sekarang tengah melepak kat library sambil ulangkaji subject archives ni,
good luck kepada wani and senpai for exam 2 morow.

Tuesday, April 26, 2011

26 April 2011- with Senpai n Wany Chan

hari ni makan cekodok n nasi ayam with senpai.
thanks senpai datang hang out kat umah we all.
masa berlalu terlalu pantas, tak sedar dari petang hingga ke malam , senpai kat sini.
diharapkan sepai dapat spend more time at here.
love senpai.
by momo chan owner n tipny chan owner.
hehehehehehe

Monday, April 18, 2011

18 APRIL 2011

pagi ni bangun  awal, renovate power point untuk presentation record management hari ini.
ni dalam kelas la ni, tengah group Afiqah Zubir n the geng wat presentation, just one group left.
pasni maybe g bilik puan saniah untuk isi entrance and exit survey.
semalam , penat giler, balik je terus tido kat katil kak PAAN, sorry ye kak paan, kite tdo kat situ, best la pulak tido kat situ.
so for the final class for this sem, i want to thanks to Puan Nik Azliza b'coz bring mee hoon for us, susah payah je, thankz ye puan.
thanks to all my classmate, cause kite dah berjaya mengharungi susah payah n penat lelah untuk menghadapai sem, so gud luck for final exam.
gud luck for all.

Sunday, April 17, 2011

17 april 2011

hari ini g pasar tani dengan wani n ada. hehehehe,
sarap kue tiaw.
beli baju maliah, bli beg, bli baju, selendang.
dan lain - lain. tapi kali ini memang best giler. hehehe
thanks to wani n ada.
pastu, pk 3.30 go to library wat assignmnet terakhir - record management.
pastu pindah ke hot spot untuk siapkan. hehehehe, alhamdulilah tinggal 30 peratus je.
ni tengah wat kat hot spot dengan BOB, MAT, N IDA.
yeah, yeah, kami tengah berusaha menyiapkan assignment, dengan kerjasama semua termasuk Jalie, semuanyer dapat disiapkan , insya'allah.
alhamdulilah

Wednesday, April 13, 2011

Bingung

bingung aku dibuatnyer dengan keadaan diri yang terasa sangat stress dengan assignment , nak kena jumpe orang penting tapi tak tahu  bile n dimana, nak pi pc fair jumaat ni, aku tak peduli aku nak g gak pc fair n bli hard disk tu, peduli pe aku.





best tengok keta F1 , depan mata, tapi takde rasa apa - apa pun.
feeling tak high high pun,
tapi its quite interesting cause i got spend time reading in kinokuniya and effect me buy a story book title Jack and Jill, i falling in love with that book.

mum n dad - i miss you so much.

Sunday, April 10, 2011

makan - makan time with my classmate














pada hari jumaat yang lalu iaitu pada 8 and 9 april, my class ada buat majlis makan - makan secara sederhana di tempat  - tempat yang berkenaan,
it's interesting because all of us gather together and eating bersama with our lecturer.
such a nice day to be remember.

Wednesday, April 6, 2011

my cute pendrive - Rabbit

last week i go to PLAZA ALAM SENTRAL to buy ink for my printer.
but i also buy this cute pendrive - RABBIT.
kawaii.
malam ni pukul 2.04 pagi, masih tak tido lagi melayan fb yang sudah bertukar rupa kepada super junior dan menyebabkan Wani jelous, Athirah yang main game, Kak Paan yang tertido sambil baca buku, dan Wani yang sebel kerana fb skin ku SUPER JUNIOR, HEHEHE

Monday, April 4, 2011

MOMO, MU, N TIFFANY



dari kiri : MOMO, MU, TIFFANY.
comel giler 3 ekor ni,
lembu ini dipunyai oleh Thirah, Tiffany by Kak Wani.

oleh kerana 3 ekor ini sangat comel, so better ambil gambar sebagai kenang - kenangan.

Sunday, April 3, 2011

pergi ke Pasar Tani bersendirian

hari ini hari ahad,
so i take this advantage to do some shopping especially on food,
hehehehe,, at the begiining IDA want to go with me, but while waiting the bus, she got stomachache.
so i go alone by myself.
dapat gak bli abc, pesembur, pau, kebab,
baju yang Kak Liah pesan n the most important thing dapat bli baju t-shirt hitam, ( yang bertulis Palestine, n bli button sekali )
bagus nye kalau dapat volunteer , dapat bantu orang - orang palestine yang lebih susah dan menghadapi kekejaman ISRAEL.
dapat bantu sedikit mengikut kemampuan pun takpe la.
yang penting hati kena ikhlas.
semoga berjaya.
to my mum : semoga  cepat sihat.

Friday, April 1, 2011

tonight

bergambar bersama raihan dengan imah