Wednesday, April 13, 2011

Bingung

bingung aku dibuatnyer dengan keadaan diri yang terasa sangat stress dengan assignment , nak kena jumpe orang penting tapi tak tahu  bile n dimana, nak pi pc fair jumaat ni, aku tak peduli aku nak g gak pc fair n bli hard disk tu, peduli pe aku.





best tengok keta F1 , depan mata, tapi takde rasa apa - apa pun.
feeling tak high high pun,
tapi its quite interesting cause i got spend time reading in kinokuniya and effect me buy a story book title Jack and Jill, i falling in love with that book.

mum n dad - i miss you so much.

No comments: