Sunday, May 29, 2011

b'day Jiji n Maliah



happy b'day Jiji n Kak Liah,
Happy B'day Jiji yang ke - 25 and Kak Liah yang ke-- 28.

Thursday, May 26, 2011

26 May 2011

b2st in the Cube, congrats to TOP b'cuz win Rookie Awards,
huh, esok dah boleh starts daftar course, nervousnyer.

Friday, May 20, 2011

20 may 2011

hari ini siap keje cepat, pastu surf internet,dah nak out dah ni, huh, susah betul ecah n jiji masing - masing kedekut nak bagi pinjam laptop kat kome, mentang - mentang la kome punye laptop kena stroke, sabar je la, huh, B2ST dah wat comeback, best giler lagu die FICTION, suka tengok Jun Hyung, pandai gak die berlakon,
k bye - bye semua.

Monday, May 16, 2011

15 may 2011

semalam, my family wat acara makan - makan sempena my birthday, thanks you all, walaupun kome pun penat wat keje, tapi i still puas hati and thankful to all, thanks to my family.
love you all.

Saturday, May 14, 2011

14 May 2011

hari ini hari sabtu, dah balik umah tenggaroh, ni tgh online ni, hehehhhehehe.
tapi laptop ku dah kena stroke, huh, sedihnyer.

so , kita jumpa next time lagi la ye, bye - bye

Wednesday, May 11, 2011

11 May 2011

hari ni bangun lambat giler, saje je bosan, sarapan pun makan kek keju and ice lemon tea, hehhehehe, melampau tau.
petang baru dapat makan, ni pun bli dua dish , nasi goreng paprik and nasi goreng pataya, boleh wat sarap atau makan malam nanti.
huh, satu hari dok melayan youtube , tengok idol maid and oh my school.
best giler, hehehehehehehehe.

tak sabar nak tengok B2ST COMEBACK, nasib baik kat umah ada streamyx, boleh check comeback diaorang.
B2ST Fighting!!!!

Tuesday, May 10, 2011

10 May 2011

today is the last day in college, after final examination that is extremly hard to answer it, finally  i got reached home safely after struggling bring my super loaded beg.

i also want to thanks to Kak Paan because  help me to bring one of this 5 beg, i hope die selamat sampai di rumah.
and i want to have a nice sleep, after ponat sehari ni.
ok gud nite.

Monday, May 9, 2011

9 may 2011

salam sejahtera semua,

and good evening, such a nice hot weather.
weather can change easily same with human.
our feeling, emotions and the way we thinking can changed easily depend on the situation and depend on us.
everyone has it's own  way to express themselves. but we must remember one thing, everyone has it's own feeling and we must respect what other opinion and believes.

bukan semua orang sempurna, saya tidak sempurna dan banyak cacat cela dari segi behaviour and language, and other things, saya ni manusia biasa dan banyak kesalahan dan kesilapan yang saya buat.
kawan saya ada berkata 'ko ni suka memaksa'. ya memang betul saya suka memaksa my group member to complete a work 'but' i'm not  the one who blame someone when my group work are not finished or complete, and i willing to sacrifice my time to accomplish the assignment, i don't care if i have do more work than other,  it's  not a big deal for me, as well as i  try hard , i believe i can do it. and i hope other will do the same.

dalam semua keje yang dilakukan, saya bukan jenis yang suka mendapat nama, saya lebih suka buat keje belakang takbir, for me it more easy and tidak menimbulkan masalah.
dari dulu hingga sekarang saya berpegang kepada
"usaha tangga kejayaan", kalau kita tidak berusaha maka kita tidak akan berjaya, but the fact is i am a lazy person. that's the true about me.
tapi kalau kite wat keje bersungguh all our pain will be paid off. that's the cycle of life.

for my frenz especially my classmate,  i want to seek forgiveness if i have made some or a lot of mistake towards you all, and i know some all you did not satisfied with me, but saya ni manusia biasa, pasti melakukan kesalahan, yang buruk itu datang dari diri saya, dan yang baik itu datang dari Allah S.W.T.
walaupun kite hanya berjumpa time kelas and lain - lain masa kalau terjumpe tu, especially my classmate yang guy tu, i am sorry because saya tak tegur korang kat luar and nak pandang apatah lah lagi kan, sebab saya ni nampak je  brutal tapi saya ni agak pemalu except Bob sebab die ni adik angkat saya. tapi bak kata my mum "biarlah orang buat jahat kat kita, kita buat baik je kat orang itu ", dengan harapan die dapat menerima kite seadanya.

for my classmate yang girl, pun same ye, saya minta maaf kalau ada terkasar bahasa and tersalah langkah semasa kita bersama, you all sweet.
for my frenz yang kite tak sekelas, jangan ingat saya lupe ye, saya ingat tau saat manis dan pahit semasa kite bersama.
dan dalam masa 4 months, if something happen to me, and i cannot see you all on a next sem, i hope you all halalkan makan minum and maafkan kesalahan saya.

sebenarnyer hanyalah diriku :
nuratikamusa@gmail.com

on 8 May 2011

salam everybody,
semalam merupakan my first day go to KLIA, it's okay walaupun tak dapat masuk kat dalam airport, just tempat untuk check in, and lambai kat kakaku yang pi Bintulu tu for outstation, and naik KLIA Transit yang lalu n best tu, huh, memang best la.







and , itu hari my fren give a present for my birthday, a frame, thanks to my frenz, Siti Salimah.
and semalam gak i got a present from my other frenz, Nurul Akma :





so that's all for today, nak study for record repository for next final exam.
love my mum, thanks to all, gud luck for you all for next final day, and i hope my sis will be safe while doing her job.

Saturday, May 7, 2011

Happy Mother Day



Happy Mother Day to my mum, Mrs.Maznah Binti Sabari.
 diharap my mum alaways be happy, sentiasa sihat sentiasa, dipanjangkan umur, dan bahagia disamping keluarga tercinta.

I LOVE YOU MUM