Wednesday, May 11, 2011

11 May 2011

hari ni bangun lambat giler, saje je bosan, sarapan pun makan kek keju and ice lemon tea, hehhehehe, melampau tau.
petang baru dapat makan, ni pun bli dua dish , nasi goreng paprik and nasi goreng pataya, boleh wat sarap atau makan malam nanti.
huh, satu hari dok melayan youtube , tengok idol maid and oh my school.
best giler, hehehehehehehehe.

tak sabar nak tengok B2ST COMEBACK, nasib baik kat umah ada streamyx, boleh check comeback diaorang.
B2ST Fighting!!!!

No comments: