Tuesday, June 28, 2011

salam sejahtera semua,
sedihnyer apabila dapat tahu young jun hyung couple dgn goo hara, akibat kesidihan ini, i have made decision to change the background of my blog, and entired blog, except BIGBANG, i will never change - maybe . 
so i use new theme - DOMO




and i want to change mu background music too, 

Wednesday, June 22, 2011

Saturday, June 18, 2011

18 june 2011

akhir - akhir ini emosi tak berapa stabil, tak tahu kenapa agaknyer terjadi perkara sebegini.
huh,
aja - aja fighting !!!!

Friday, June 17, 2011

17 jUne 2011

hari ini result keluar, as i expected result i memang teruk pun, huh, tu lah banyak sangat baik, yang pelik nyer paper terakhir yang i paling banyak tak baca boleh dapat elok daripada subject yang i baca sampai lembam, huh, setiap perkara yang dilakukan pasti ada sebab dan akibat,
nampaknyer, next sem kena usaha melebihi daripada segala - galanyer, tak dapat la balik umah kak liah selalu, pi pasar tani every week, hahahah, apa la aku ni, teruk betul,
and the most important things Happy Father Days - to my Dad, - MUSA BIN SAAT,
i l love you DAD.
eka harap ayah sentiasa sihat, dimurahkan rezeki and dapat pergi haji next year with mum, please wait for that moment, i will doakan mum and dad can go there.

Saturday, June 11, 2011

11 june 2011

hari ini kak Liah balik tenggaroh. malam ni ada U- KISS kat 8tv, jangan lepaskan peluang ni.
tadi tengok dream concert, boleh la, tak lah best sangat.
tadi round - round kat facebook jumpe gambar B2ST yang cambest especially Jun Hyung.





sejak kat umah ada streamyx ni and dapat password pc ni , memang active betul la berblog ni, but i love it.

Friday, June 10, 2011

10 JuNE 2011

alhamdulilah , majlis kat umah Kg.Kolam berjalan dengan lancar, Shifah pun ok sihat , Mak Jah pun same, pukul 8.30 baru sampai Umah, memang penat, thanks to ecah wat kan telo kicap untuk dimakan bersama nasi.
tadi round - round kat facebook, pastu jumpa gamabr BEAST @ B2ST yang cambest giler especially YOSEOB and Jun Hyung :



















such a good picture, thanks to who take a picture and publish it in the facebook, i really appreciate it.
love BEAST and BIGBANG

Wednesday, June 8, 2011

8 jUNE 2011

today, b'day Wany chan, happy birthday.
dah tua dah wani ea, heheheh.
picture for today :

what can i say ?
nothing, because this picture is mean too much for me, because  i love jun hyung oppa.

Saturday, June 4, 2011

4 June 2011




feeling happy, because, dah dapat daftar course walaupun dapat kelas entah pe - pe ntah.
huh, hampir sakikt jiwa nak daftar course, dapat pun kelas yg tak pernah dengar