Friday, June 17, 2011

17 jUne 2011

hari ini result keluar, as i expected result i memang teruk pun, huh, tu lah banyak sangat baik, yang pelik nyer paper terakhir yang i paling banyak tak baca boleh dapat elok daripada subject yang i baca sampai lembam, huh, setiap perkara yang dilakukan pasti ada sebab dan akibat,
nampaknyer, next sem kena usaha melebihi daripada segala - galanyer, tak dapat la balik umah kak liah selalu, pi pasar tani every week, hahahah, apa la aku ni, teruk betul,
and the most important things Happy Father Days - to my Dad, - MUSA BIN SAAT,
i l love you DAD.
eka harap ayah sentiasa sihat, dimurahkan rezeki and dapat pergi haji next year with mum, please wait for that moment, i will doakan mum and dad can go there.

No comments: