Friday, July 29, 2011

Immortal Song @ Lee Hong Ki @ FT ISLAND

memang menyengat la Hong Ki nyanyi dalam episode 7 and duet dengan Hee Chul, best giler, sampai nangis gak aku, sedih giler lagu die.


bak kata aku la ea" lagu yang ada feeling yang diyanyikan oleh penyanyi berkaliber memang boleh meningkatkan semangat". 

FT ISLAND FIGHTING...

Friday, July 15, 2011

what's for for Dinner ?

hari ni different sikit dinner , kome masak.
hari ni masak mashed potata digorengkan dengan telur di makan bersama sos cili jalen yang amat saya suka dan choselow , yang tak pandai saya eja ni , hehehehehe


Thursday, July 14, 2011

miss tiffeny


miss kat Tiffany, apa citer agak nyer sekarang ye ?


Tuesday, July 12, 2011

B1A4


tak banyak kome tahu tentang kumpulan ni, tapi lagu die boleh tahan sodap gak untuk didengar.
dapat tahu kumpulan ni pas tengok mtv match up. Boleh tahan talented gak diaorang ni

12 July 2011


kat mana ni ?
ni kat tepi jeti bersebelahan dengan terminal bus Mersing.
hahahahaha
hari ni, npas habis belajar kereta, pi jalan - jalan kat bandar. beli pencuci muka, compact powder, gempak, pen color untuk ecah, selipar, and juice orange.
penat tapi seronok, best . dah lama tak jalan - jalan macam ni.

Friday, July 1, 2011

i'm not alone


Jichyeoganeun ni nunbichi jaggu nareul noheuryeogo hae
sum icha ni moseubeul bols udo butjapeul su oebseo
Jichyeo stop stop stop ijen deo
Modeungeol step step step beoseona
dolikil su ga eobdago ggeutiramyeo ddo uljiman
so I can believe I’m not alone
ijen not alone deoneun seulpeuji anhge
and I can feel it I’m not alone
jeoldae not alone dashin himdeulji anhge
ijen dashin down down down down no! no! no! no!
down down down down no! no! no! no!
shigani deo heulreodo I’m not alone
neo hana ddaemune I can believe
galsurok ni kioki nal butjaba
shilheodo yeojeonhi gey heungeoke sara
jeom jeom stop stop stop shigani
dashi ddo step step step beoseona
dolagal su ga eobtdago ggeutiramyeo ddo uljiman
so I can believe I’m not alone
ijen not alone deoneun seulpeuji anhge
and I can feel it I’m not alone
jeoldae not alone dashin himdeulji anhge
ijen dashin down down down down no! no! no! no!
down down down down no! no! no! no!
shigani deo heulreodo I’m not alone
neo hana ddaemune I can believe
sumeul swil su jocha eobtneun eodu-un i bamdo
dashineun duryeopji anha neo ddaemune
so I can believe I’m not alone
ijen not alone deoneun seulpeuji anhge
and I can feel it I’m not alone
jeoldae not alone dashin himdeulji anhge
ijen dashin down down down down no! no! no! no!
down down down down no! no! no! no!
modeunge muneojyeodo I’m not alone
neo hanaro chungbunhae I’m not alone
you’re not alone