Monday, August 29, 2011

Selamat HARI rAYA

esok hari raya,
selamat hari raya,
aktiviti for tommorow is pergi marhaban beramai -ramai, 
pergi  menziarahi sanak saudara.
dll.


and miss Hee Chul soo much, tak lama lagi dia dah nak masuk army, 1 september ni.



Sunday, August 28, 2011

Selamat Hari Raya / Hari Merdeka

maybe 30 ogos ni raya, so saya nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua sahabat yang mengenali diri saya, yang berada di mana sahaja.

31 ogos ni juga merupakan hari kemerdekaan yang ke-54, if i not mistake.
semoga kemerdekaan ini dapat memberikan manfaat dan dorongan kepada rakyat malaysia untuk memelihara kesejahteraan dan keamanan Malaysia.

dan perkara yang agak penting pada 1 september is, Kim Hee Chul @ Super Junior member akan masuk military, so selamat berjuang oppa, diharapkan oppa selamat pergi dan selamat kembali, saya pasti akan tunggu oppa,




Wednesday, August 24, 2011

The True ??

something happen, actually it hurt me.
tapi die tak beritahu perkara sebenar and delete my comment, actually ape intention die wat perkara tu kat aku, kalau tak suka jangan bagi harapan, apa maksud die selama ini ?
bagi tahu je la perkara sebenar jangan senyap, aku memang tak suka benda camni, ke aku je yang bertepuk sebelah tangan, jangan buat aku confuse la, bagi tahu je, kalau tak berani nak call mesej kan boleh , emel ke ?, ni tak senyap je, kalau ko senyap je aku pun akan senyap je, 
tapi please la , tell me the truth ! , jangan buat aku macam orang bodoh, aku pun ada perasaan gak, 

cakap je la, aku ni bukan orang yang lembut, ko kan tahu perangai aku camne.
 
CAKAP JE LA !!!

Hitam dah Meninggal



pagi tadi mak jumpe mayat hitam kat dalam bangkul tempat die selalu lepak,
badan die dah bengkak and berulat sikit kat area muka,
dah tiga hari die tak balik, we all ingatkan die pergi jalan kat area belakang, rupanyer die ada kat are sini je, 
sedihnyer die dah takde, tinggal Labu and Belang je.

Hitam didalam kenangan,
adik itam endut...

Wednesday, August 17, 2011

GAGAL



SAYA GAGAL UJIAN MEMANDU BAHAGIAN JALAN RAYA 
KERANA KEBODOHAN .
SAYA

Tuesday, August 16, 2011

until the End



hidup ni banyak dugaan, kadang ada manis, pahit, tawar dan masam perkara yang akan , bakal dan telah terjadi dalam diri kita, i just appreciate it and bersyukur kerana masih lagi dapat bernyawa untuk meneruskan hidup didunia yang sementara ni,


just like a television running man, everyday we running to face the challenged yang datang dalam hidup, 
jesteru itu, kita mestilah teguhkan pendirian diri dan yakin dalam apa jua yang kita lakukan.

actually esok, i kena test jpj to get driving license, i really nervous but at the same time i must do my bestest to make sure i pass this test, so dapat la ringankan beban ayah masa raya nanti, sebab kaki ayah tak berapa elok due penyakit gout die yang tak elok lagi tu.


ok, we will continue tommorow, we will see whether i passed it or not.
good luck to my self.
good luck to all of you too.


good night, and selamat berpuasa.


Sunday, August 14, 2011

rememBer

suddenly i teringatkan my frenz yang berada dekat and jauh, kawan - kawan masa form 6, especially tingkatan 6 atas elit, my ex- classes masa sem 1 , sem 2 and alhamdulilah i dapat sebilik dengan Himawari, Ada and Lyn. alhamdulilah, next sem kena fight lebih sebab banyak kos susah.
Berusaha Tangga Kejayaan.
miss korang semua 
antaranya : Julie, Dila, tia, ada, hima, senpai , wanny chan, dll, tanpa korang hidup aku tak bermakna


kamshamida, arigato, thank you, terima kasih semua

Friday, August 12, 2011

12 AUGUST 2011

salam ramadan,
hari ini pelbagai perkara telah terjadi dan menyebabkan my blog almost destroy because of me, i will use other time to recover back my blog, huh.
thanks to ecah cause give me opportunity to me to use his laptop.
selamat berpuasa