Wednesday, August 24, 2011

The True ??

something happen, actually it hurt me.
tapi die tak beritahu perkara sebenar and delete my comment, actually ape intention die wat perkara tu kat aku, kalau tak suka jangan bagi harapan, apa maksud die selama ini ?
bagi tahu je la perkara sebenar jangan senyap, aku memang tak suka benda camni, ke aku je yang bertepuk sebelah tangan, jangan buat aku confuse la, bagi tahu je, kalau tak berani nak call mesej kan boleh , emel ke ?, ni tak senyap je, kalau ko senyap je aku pun akan senyap je, 
tapi please la , tell me the truth ! , jangan buat aku macam orang bodoh, aku pun ada perasaan gak, 

cakap je la, aku ni bukan orang yang lembut, ko kan tahu perangai aku camne.
 
CAKAP JE LA !!!

No comments: