Thursday, September 29, 2011

Sakit

 semalam Ada balik umah, die nampak teruk sangat, mesti salah faham kan ?, hehehe, die nampak teruk sebab die sakit , she look pale even when she smile, rupa - rupanyer darah die kena jangkitan kuman. nasib baik hari ini die takde kelas so boleh la die balik rumah, dapat g klinik, minta - minta die cepat sembuh.

Thursday, September 22, 2011

Makan Free

salam sejahtera semua, hari ini jamuan raya kat kolej, so dapat makan free
banyak gak hidangan yang disediakan , tapi sampai lambat sebab ada kelas so tak dapat la makan yang best - best, sedih gak, huhuhuhu
hari ini pun bangun lambat and menyertai Sungkungkwan Scandal Marathon dengan Ada,
habis dah tengok citer tu tadi petang.

Tuesday, September 20, 2011

Makeover

semalam aku makeover kawan aku ni




before :






after :







you all can leave a comment :

Monday, September 12, 2011

i like it :



12 September 2011

Assalamualaikum semua, kabare semua ?, 


hari ini, pagi ni takde kelas so, saya pi la library untuk drop subject yang tiakde kelas untuk saya masuk, huhuhu, pening betul la, 


dah 6 hari saya tak nampak mak saya, rindunyer....




love you all, i will do my best at here.

Sunday, September 4, 2011

Beraya berSama kAWAn - KAWAN

salam sejahtera semua, semalam and hari ini saya dan beberapa orang sahabat saya pergi menziarahi sahabat saya di tenggaroh 3, 1 dll.
so, there are some picture that i want to show you all :








alhamdulillah semua plan berjalan dengan lancar, diharap next time we all dapat raya bersama- sama lagi, thanks semua.