Tuesday, October 18, 2011

12.54 A.M

dah lewat malam ni, nak taip pun dah x nampak, sebab dah tutup lampu, hahaha.
nak citer pe ye minggu ni ?, entah la, xde idea sangat, tapi i nak wish good luck for my sis for this wednesday night because she has dinner. heheh

nak citer pasal my dad pulak,
my dad go to Pakistan and Bangladesh for 4 month, every country he will be there for 2 month started this monday,  i gonna really miss him,
yg sedih raya haji ni die xde, huhuhuhu, bagaimana agaknyer raya tanpa orang tersayang, mesti sedih kan.


this is my mum and my dad, love them so much.

hr ni class cancel, bosannyer, asyik kelas cancel je, tak tahu nak watpe, nasib baik hkr tak siap lg, blh wat, hahaha.
imah pun dah nak tido, ada tido awal hr ni, kesian die still penat dr rewang lg/

perut lapo, tido la,

layan lagu ukiss - someday boleh tahan gak, feel different.

4 comments:

mAzNiAtuL aDaWIAH said...

NAMA AKU PON ADE? HAHAHAHA...mmg penat...
hari ni aku pakai shawl sendiri...agak stress jugak la nk pakai...smata2 tok nuratika musa..hehehe...

yumiko n momo said...

thanks ye, ada,
memang suprise tadi, i was in shock, ingatkan ada tak nak pakai kat depan orang, alhamdulilah akhirnyer ada berani gak, yeah.

salimah said...

hahahaha...gara2 shawl punyer asal sampai stress ko erk ada.....pepun...lawa lah ko pakai shawl....=).... mak suke nak....

yumiko n momo said...

mak ?, huh Ada ada mak lain la, hahahaha