Sunday, October 30, 2011

Happy Holiday

semalam bersamaan dengan 26 hb oct 2011, aku g KL, nak jumpe juwhy and blk umah kak liah, walaupun penat tunggu Juwhy, tapi semua itu berbaloi, Juwhy still sama macam dulu, still cute. alhamdulilah semua berjalan seperti yang dirancang walaupun masa balik tu hujan, tapi best gak la,

so sambil aku tunggu juwhy aku g la round - round kat masjid jamek, tengok dataran merdeka, teso ngok bangunan kementerian penerangan dan komunikasi, bangunan masjid jame', and mahkamah perusahaan  malaysia,




aku memang suka bangunan historical camni, memang menarik giler,





No comments: