Wednesday, October 26, 2011

Mid - Night - Stay All Night

salam sejahtera, tadi masa nak tulis post tetiba je die cakap error,
memang siot betul la, semalam disebabkan stardock, laptop aku jadi tak betul and effect my blog, memang sebel, and then tadi internet pun apasal ntah lembap macam siput.

nasib baik himawari tolong buangkan stardock, huh, thanks ye imah, memang geram aku kat stardock, nasib baik dapat pulihkan blog aku kembali, alhamdulilah.

esok nak jumpa juwhy kat masjid jamek, minta - minta tak lambat sangat, penat gak kalau jalan sampai malam, hahaha.


ni gambar gif yg aku wat, gambar ni aku ambil masa kelas bel itu hari, haha,

kelakar tak ?

suka tgk fiqah, comel giler.

ok, bye - bye.

No comments: