Sunday, October 23, 2011

Sabtu n Ahad Watpe je ? Part 2

salam sejahtera semua, ngah watpe tu ?, mesti tengah baa post ni kan , hehehehehe

hari ni saya nak give a talk about apa yg saya buat pada hari semalam n hr ni,  untuk pengetahuan semua dari 21 okt 2011, kolej saya ni ada wat festival makanan halal, lot's of activities dijalankan such as kursus keusahawanan, gerai jualan, pertandingan nasyid, pertandingan hafazan dan banyak lg, malam ni merupakan hari penutup, tapi saya tak larat pi, penat giler sampai tetido lepas maghrib, penat sangat,
so there is some picture that saya ambil pada hari ini and semalam, enjoy and please not misused my picture, or i will sue you !


inilah Puan Zalina Nordin, sape tak kenal rugi je,



inilah garfield , kucing jemputan yg hadir ketika pertandingan berlangsung


ni lah himawari and yan, sedang khusyuk mendenagr ceramah dari MARDI, hahaha


dari kiri, unnie murni, me and tieya


saya dengan rakusnyer memaksa unnie bergambar, tapi x dapat  penat je, bersusah payah


senpai and yana



syawal seorang je man kat kursus tu masa petang tu, mana ntah laki yg lain malas sgt ke nak pi ?, ni la contoh lelaki yg elok ye kawan - kawan.


No comments: