Thursday, October 20, 2011

Sharing is Caring

salam sejahtera, salam 1 malaysia and assalamualaikum semua,

walaupun dah lewat malam tapi disebabkan saya tiada kelas pagi pada keesokkan hari , so saya bercadang untuk tidur lambat, nampaknye broadband usage saya hampir melebihi had la, huhuhu, walaupun dah bayar sampai bulan 12 tapi still gini, nampaknyer masa nak website saya kena langgan unifi bertop up la nampaknyer. rm2 untuk 24 jam. boleh tahan la.

saya nak ucapkan thanks untuk roomate saya, Ada, Himawari and Azlin kerana sudi meluangkan masa untuk mengajar saya membuat website, start from 0 ,

it looks simple but exactly need ketelitian dan usaha yg melebihi dan menyebabkan saya khusyuk and ignore other while doing it, so saya nak minta maaf kat Tia kerana tak dapat tolong die wat html kerana terlalu khusyuk dengan keje saya,

saya juga nak minta maaf kepada group kesayangan saya, Bob, Jalie, Mat and Ida, gomenasai.
untuk group filling saya dah pilih untuk masuk group farizah kerana diaorang still tak cukup sorang , saya dengan perasaan rendah diri nyer telah memilih untuk masuk group diaorang, dan keputusan itu dibuat setelah saya memikirkan group kite, walaupun kite different group but we can still be together kan, for example group ctu and resources center,

saya minta maaf kalau saya ni menyusahkan korang and membuatkan korang terluka, terutama kepada ida, yang saya dah anggap macam kakak saya yg comel, jangan lupakan saya ye,  huhuhu,


No comments: