Tuesday, October 11, 2011

Sunday , Monday and Tuesday It's a Tired and LAZY dAYS

salam sejahtera everbody ,

let's continue with our talk yesterday,
yesterday is a tired day for this month.

pagi - pagi aku dah bangun subuh, mandi, and siap - siap nak g pasar tani with Ada, Himawari and Tieya,
memang pagi pun sampai, hahaha, best dapat sarap kue tiaw goreng ,

dapat makan abc, aha ,
and beli tudung sarung , aha, senang nanti kalau nak cepat pakai tudung sarung je,


hari isnin, semalam kelas satu je, nasib baik presentation ok , alhamdulilah, semalam malas giler nak keluar makan,

hari ni hari selasa, kelas semua batal, kelas ctu, record, semua  batal, bosannyer.
nampaknyer hari ini kena wat ulangkaji and cari maklumat pasal hkr untuk presentation next week, huhuhuh, bosannyer. tak best la kalau takde kelas. bosan.

nasib baik pagi tadi dah g bli sarap, tak la kebulur je, oh oohoo hohohoho.

sambil menulis blog ni sodap gak melayan lagu boyfriend ni,



masih tak dapat dilupakan perjalanan pada hr ahad hari tu, memang penat tapi, every trip has one memory for me, walaupun cuaca panas, tapi ia sangat bermakna bg saya kerana saya telah berkenalan seorang adik perempuan yang comel, lupa tak tanya nama and asal dr mana, comel betul adik tu.

ada pun tengah siap - siap nak g kelas tu, argh... bosannyer. nak tido je, huhuhu, tapi tak elok lak, mak pun aku dah tepo, huh.

nak merepek apa lagi la agaknyer ni.

sambung nanti je la kot

bye - bye.


2 comments:

salimah said...

untnung la....

salimah said...

slh eja...untung laaa....