Sunday, October 23, 2011

Watpe Je TU pART 1

22 OKT, semalam la kot, we all g la tengok pertandingan  yg diadakan kat kolej, boleh tahan gak la, tapi yg tak tahan kumpulan yg menang tu ada wat gaya kpop, menyampah gak la, seperti gaya comel ala - ala girls generation, OH - SUPER JUNIOR punya trademark, hai sebel gak,

so there is some picture yg kome ambil semalam , enjoy la ye , tapi kalau korang misuse my pic, i will sue you !


cam biase 3 serangkai, hima, ada and me.


hima, min, lin and ada


me, min, lin and ada


me and fiza


hoodie girl, me, lin and ada


me and lin






ice blended time.



itu je la gmbr yg saya nak uploadkan, hahaha.

please la jgn misuse this picture, maybe saya tak tahu , tapi ALLAH S.W.T tahu ye.

bye - bye