Friday, November 11, 2011

cuti dah habis dah

salam sejahtera semua.
cuti dah nak habis dah ni
assignment tak siap lg, huhuhu,

my website pun tak wat lg,
slide presentation utk ctu pun xde idea, presentation hr selasa, tapi tak ready lg, huhuhu
camne la
esok dah nak balik dah, sedihnyer, rindu kat ning and mak, ecah n jiji and my dad.

tak sabar nak cuti lg, lama lg tapi, huhuhu.
kebanyakan cuti ini dihabiskan dengan mendownload cerita , menonton 1 night 2 dAY, yg memang best,
cari simple japanese conversation utk oral and many more.

pejam celik - pejam celik dah nak habis cuti, dapat la melepaskan rindu pada umah ni,
dengan harapan perjalanan esok selamat sampai ke KL.
kepada kawan , selamat menikmati cuti yg berbaki berpuluh - puluh jam lg ye,

selamat malam.

No comments: