Thursday, November 24, 2011

my web

http://atikamusa.5gbfree.com/

inilah website yg aku wat, setelah berhempas pulas selama beberapa minggu,
simple and contentnyer memang sesuai dengan aku la yang tak suka menonjol sangat.
yang penting mesti senang dibaca, sedap mata memandang.
kekekeke. esok tinggal print cd cover jela, dah tak larat nak buat lg dah, tengok je la,
esok gak ada test web design, tak tahu la nak jawab pe nanti,
bahu pun sakit je, sebab banyak duk depan laptop.
huh, tak sabar nak tunggu hr jumaat ni nak balik batu pahat, nak jumpa mak, and ning. aha, best la dapat tiket free dr Kak Liah.

hima pun balik gak terengganu minggu ni, housemate yang lain semua dah ada planning, diaorang nak g Bukit Broga ahad ni.

k, bye - bye

No comments: