Thursday, November 3, 2011

oh oh Balik Kampung !

hari ini hari kamis, esok hari jumaat, esok nak balik umah tenggaroh dah,
hahaha, seronoknyer.
walaupun jauh perjalanan dari kolej nak tunggu bus and then naik bus g key el and then ambil lrt dr pasar seni ke masjid jamek and then ambil star dr masjid jamek kat bandar tasik selatan.

jauh perjalanan yg akan mengambil masa dalam 3 jam kalau bus ada lah.

jadi marilah saya berusaha untuk g ke TBS esok,

walau apa pun yg berlaku mesti kena sentiasa bersabar, setiap perjalanan mesti ada dugaan and cabaran.

setelah lama tak menulis blog , saya tulis ni sebab Ada - chan selalu tanya "ko tak update blog ke", and saya menjawab "saya malas", hahaha, memang betul, akhir - akhir ni malas giler nak menulis blog, maybe sebab ingatkan kampung halaman je kot, content dalam tables pun aku tak wat lg,



comel kan, kedua - dua nyer.

selamat bercuti.
selamat hari raya aidil adha, semoga dapat membuat pengorbanan dari buruk kepada yang lebih baik.

GAMBATTE

No comments: