Thursday, December 29, 2011

Durian


salam semua,

tajuk hari ini is Durian, let's makan durian because ini lah season durian kat area ni, kat tenggaroh dah lama habis.

thanks to my frenz because belanja we all( Imah belanja, Ada drive keta, saya duk kat belakang jaga durian and rasa durian je).

kekeke,

saya juga berasa cemburu kat Kak Liah yang on the way balik tenggaroh, semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik.

i miss my mum and my family so much.

have a great time for today and tommorow.

good night .

Wednesday, December 28, 2011

Good Morning @ Ohaiyo Gozaimasu

selamat pagi semua,
hari ini saya bangun awal sangat, kekekekeke,
sebab ada test CSS pk 12 tgh ini, sambil tu on9 untuk menghilangkan bosan, sebab dari pk6.30.

pagi - pagi ni layan Kim Jong Kook jap kat youtube.
alhamdulilah laju pulak bb @ broadband saya ni.

jadi picture for today are :


percaya atau tidak saya berjaya habis kan satu pack strawber ni, sodap sangat la, strawbey yang diimport dari korea ni, i can't stop.

good luck for all my ELEK B classmate for IMS 456 test today.

bye.

Monday, December 26, 2011

korean Strawbery

salam, good night everybody, today i want to talk about strawberry,
actually i have fallen in love with Korea Strawberry, it so sweet,

whatever, when i go to jusco wangsa maju, i must buy it. just me, just me....

Sunday, December 25, 2011

late night

salam,

oyasumiminasai

it's late, my sis already sleep, but i just got excited to download new korean drama - Flower Boy Ramyun, starring Jung il Woo, that make want to fall in love.

most of my housemate already go back balik kampung except Imah, i dont't know what are she doing right now, but i  hope she will be okay

today is quite tired for me, after arrived kat umah, and  a little portion of breakfast at 10.00am, i was being pushed to doing some work, kekeke.

rupe - rupe she bought a new clothes cabinet that extremly large that we usually see. and then we must arranged back all the room.

kekeke, lapo nyer, satu hr tak makan nasi, makan mee hoon je.

huhuhuhu, esok nak pi cr makan la.

so picture for today :


that's all for this night,

selamat malam.

sweet dream everybody.

Sunday, December 18, 2011

Kekekekekekeke

salam sejahtera semua, ngah watpe tu ?

hari ini ramai g wat video or short movie for the third language project, jap lg pun i nak g wat.

pakai simple n ala - ala hip la, kekekeke.

hari ni sempat gak g pasar, g cuci mata n cr makan.
sambil menunggu nak hafal surah al-kahfi untuk koko family institution 2 tommorow night

kena wat assignment untuk commercial record centre gak malam, kena wat n siapkan gak,

aha, ,banyak benda kena wat, itu la semalam syok menonton invicible youth, maklum la panggilan untuk membuat kerja tidak sampai lg, nak wat camne, kalau takde semangat, semua benda tak jadi, tapi takpe , oleh kerana semua isi dah ada jadi tinggal taip je la,

semalam kak liah bg gambar masa pi putrajaya n aquaria, best la diaorang g aquaria... hr selasa, hr isnin aku dah balik kolej dah, hr selasa ingatkan ada kelas, tapi............ semua kelas batal, tapi takpe la, sempat wat corporate website and siapkan lagi.
huh, sekarang ni tgh pening dah hafaz surah n doa je,

k, picture for today are :

my mom and my eldest sis

me with my little sis

me with my brother



k, bye - bye


Tuesday, December 13, 2011

maybe..

salam sejahtera semua,

saya rasa sesuatu telah terjadi, maybe perangai saya menyebabkan semua sakit hati,

saya .... tak tahu apa nak cakap......

saya dapat rasakan dia mula menjauhkan diri,

adakah ini nama nye ..............

awak terasa dengan saya ke ?

saya minta maaf kalau saya sakitkan hati awak, i'm a troublemaker.

mungkin maaf saya ni tak dapat mengubati sssakit hati awak.......

saya........



saya tahu, saya selalu sakitkan hat orang yang saya sayang, ini berpunca dari perangai saya yang tak matang, saya perlukan awak untuk membimbing saya,

takpe lah awak marah saya, saya terima , kerana saya patut kena marah, 
awak, saya minta maaf kerana sakitkan hati awak....

mungkin orang akan cakap saya ni guna bermacam modal untuk minta maaf mungkin dari orang lain,

tapi ini diri saya, saya selalu membuat kesalahan tanpa saya sedari....

mungkin akibat tekanan membuat website membuatkan saya jadi begitu...

ataupun diri saya yang sememangnya tidak memikirkan diri orang lain..

huh, maafkan saya..





Saturday, December 10, 2011

Saturday ..................... Yeah

salam sejahtera semua, ngah watpe tu ?
saya kat KL ni, my mum and my family coming to KL,
walaupun jauh perjalanan,, tapi saya sanggup kerana nak jumpa mak, kekekeke,
tunggu bus pun lambat, siot gak, sejam aku tunggu, penat siot, nasib baik smapai gak akhirnya.
nasib baik sampai awal dalam pk7.15 , pastu dapat la makan nasi , best giler makan nasi, lauk sup ayam, dll.

kekekeke, gembira rasanya.

so picture of this day ape ye ?

inilah cover majalah CTU saya, penat saya buat dengan pertolongan Nurul Ain @ Didi.

Friday, December 2, 2011

HELP ME !

salam sejahtera semua, ngah watpe tu ?, mesti tgh baca blog saya kan, kekeke, gurau je,
dah lama saya tak tilis blog ni, bukannye setakat malas tapi takde idea,
jadi hari ini saya nak cakap masa assignment saya yg tgh line up untuk disiapkan.
my first assignment iaitu personal website dah pun siap and publish, and you all can see the link in my older post, malas nak letak lg dah.
sekarang ni i tgh work on CTU punye artikel for magazine, presentation artikel for record centre.
my next project will be skrip for my third language video, presentation for BEL alaysis, pc maintenance, corporate website, cabling and test for motherboards, commercial record centre proposal, filling etc.

banyak kan assignment, kekekeke, bile la nak start wat ni, teruk betul la,
tapi corporate website i tengah kumpul data, tapi kalau you all ada cadangan meh la bgtau,

k, photo for today is my first BF :

k, bye - bye