Friday, December 2, 2011

HELP ME !

salam sejahtera semua, ngah watpe tu ?, mesti tgh baca blog saya kan, kekeke, gurau je,
dah lama saya tak tilis blog ni, bukannye setakat malas tapi takde idea,
jadi hari ini saya nak cakap masa assignment saya yg tgh line up untuk disiapkan.
my first assignment iaitu personal website dah pun siap and publish, and you all can see the link in my older post, malas nak letak lg dah.
sekarang ni i tgh work on CTU punye artikel for magazine, presentation artikel for record centre.
my next project will be skrip for my third language video, presentation for BEL alaysis, pc maintenance, corporate website, cabling and test for motherboards, commercial record centre proposal, filling etc.

banyak kan assignment, kekekeke, bile la nak start wat ni, teruk betul la,
tapi corporate website i tengah kumpul data, tapi kalau you all ada cadangan meh la bgtau,

k, photo for today is my first BF :

k, bye - bye

No comments: