Sunday, December 18, 2011

Kekekekekekeke

salam sejahtera semua, ngah watpe tu ?

hari ini ramai g wat video or short movie for the third language project, jap lg pun i nak g wat.

pakai simple n ala - ala hip la, kekekeke.

hari ni sempat gak g pasar, g cuci mata n cr makan.
sambil menunggu nak hafal surah al-kahfi untuk koko family institution 2 tommorow night

kena wat assignment untuk commercial record centre gak malam, kena wat n siapkan gak,

aha, ,banyak benda kena wat, itu la semalam syok menonton invicible youth, maklum la panggilan untuk membuat kerja tidak sampai lg, nak wat camne, kalau takde semangat, semua benda tak jadi, tapi takpe , oleh kerana semua isi dah ada jadi tinggal taip je la,

semalam kak liah bg gambar masa pi putrajaya n aquaria, best la diaorang g aquaria... hr selasa, hr isnin aku dah balik kolej dah, hr selasa ingatkan ada kelas, tapi............ semua kelas batal, tapi takpe la, sempat wat corporate website and siapkan lagi.
huh, sekarang ni tgh pening dah hafaz surah n doa je,

k, picture for today are :

my mom and my eldest sis

me with my little sis

me with my brother



k, bye - bye


No comments: