Tuesday, March 13, 2012

My Weird Experience

Salam Sejahtera semua, pe khabar ?

diharapkan semua berada dalam keadaan yang sihat kerana akhir - akhir ini cuaca agak tidak menentu, kadang - kadang panas kadang - kadang hujan.

dipendekkan cerita my family come to KL hari sabtu hari tu, best nyer, baru seminggu balik Kolej dah dapat jumpa lagi, bersyukur sangat, dapat lepaskan rindu, huhuhu.

jadi, hari jumaat lepas saya dah bertolak balik ke KL (my sis house) to make preparation such as beli barang dapur, kemas rumah dll. tapi hari ahad dah balik Kolej sebab hari isnin ada 3 kelas, tapi yang brilliantnye lepas habis kelas pk 5, after solat and get ready, i take off to KL by bus.... kekeke.

dah sampai Kelana Jaya baru bagi  dad, ingatkan nak buat surprise tapi takut something happen to me, so at least they know where i go.

tepat PK9.00 PM saya pun sampai di rumah Kak Liah, bila sampai je semua dah terbongkang (baring except ecah yang khusyuk dengan laptop)

and hari selasa pagi, lebih kurang pk8 pg mum, dad, ecah g hantar Kak Liah g stesen lrt utk g keje and after that diaorang pun terus balik KE Johor.

tadi semasa saya menaiki bus ke shah alam, ada la sorang brother ni berperangai pelik semacam, tetiba je jadi ramah dengan perempuan, sangat mengerikan, ada ke patut die tanya macam - macam (soalan  peribadi and perangai pun pelik), pastu saya pun turun la kat depan pkns nak tunggu bus balik kolej, sekali abang tu pun ada, and die duduk sebelah saya, huh sebelnyer, tanya macam - macam, die ingat kita ni rapat sangat ke????, dah aku bg jawapan skema, padan muka die, bg jawapan pun kena berhati kang kalau die mengamuk aku tak tahu apa yang akan terjadi... bahaya betul, nasib baik Ada-chan ada kat Giant, sampai Giant aku terus turun and blah, huh pengalaman yang sangat mengerikan.

ok, itu akan menjadikan aku sangat berhati - hati selepas ini. ok la nak off dulu, nak hafal 16 verb jepun untuk kelas esok,

salam.

good night.

AND jangan lupa tengok running man BIGBANG REVENGE,

best giler,,,

No comments: