Sunday, April 1, 2012

Buat Baik Biar Merata - Rata, Buat Jahat Jangan Pernah Terfikir & Buat

salam

dah lama sangat tak update blog , ini disebabkan semangat malas yang makin menebal, tapi jangan risau, semangat malas saya tu dah kena kikis dengan hati saya yang suci murni ini, (kekeke).

tanpa banyak berlengah mari saya teruskan dengan aktiviti yang berlaku pada minggu lepas.

untuk pengetahuan kawan - kawan, last week saya ada terlibat dengan aktiviti jualan di Carnival D'Puncak, kelas kitaorang buat jualan pizza, float and kerepek.
alhamdulilah semuanya sold out. tak la membazir, tapi apa yang mengecewakan saya ialah sikap ahli kelas saya yang kurang memberikan bantuan dan sokongan, saya berasa sangat dukacita.

saya nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi join and help us a lot, walaupun saya tak suka ambil bahagian dalam jualan, tapi saya buat keje belakang takbir ye... tapi itu semua pengalaman yang akan mengajar kita lebih mengenali orang ramai, dari segi itu, kita boleh  menilai yang mana kawan yang mana pura - pura kawan...

jadi saya telah snap a few picture untuk tontonan korang, (please jangan copy ea)
ini lah Cik Afiqah Binti Zubir, mastermind dalam buat pizza ni....

will



be 


continue




kekekeke...