Wednesday, May 9, 2012

Free Lunch because My Sister Belanja

helo semua,

hari ini saya nak bercerita tentang we all g makan - makan semperna birthday saya , hehehe...

saya nak cerita gak, walaupun takde sape nak tahu, untuk makluman, gambar - gambar ini saya yang ambil ye.
jadi saya nak minta maaf kalau gambar - gambar ini tidak memenuhi cerita rasa anda, hehehe.

saya mulakan dengan desert @ kek,


banana choc yg MAH suka and Cheese cake yang i love. gambar blueberry cheesecake Kak Liah, saya tak upload sebab x berapa berkenaan, hehehe.


pasta ???, sejak bile la pulak saya suka makan ni, hehehe, saya makan ni letak sos cili tau, baru masyuk, hehehe..


lasagna ni favorite Kak Liah, die memang suka makan benda camni, he, 


nasi dengan mushroom dengan chicken with jagung, ni mah punya ni, sodap ni...


ini pula blackpaper chicken , lebih kurang dengan Mah punya tapi rasa je lain, yang ni makanan untuk ada.

jadi berakhirlah sudah post bab makanan yang sangat sodap dimakan apabila tengah lapar.

TERIMA KASIH KEPADA :

  1. DAD, MUM, ecah and jiji kerana tolong doakan saya pagi tu, insya'allah saya  akan jadi anak yang solehah dan taat kepada ibu bapa...
  2. Kak Liah kerana belanja makan dll.
  3. Hima and Ada kerana bersusah payah temankan kome g KL, g PESTA BUKU, g MASJID JAMEK, and korang kena balik PUNCAK sendiri, sorry tau.
  4. Abang Hima @ ALONG, thanks tau belanja makan Strawbery tart yang ada inti mata kucing dalam krim kastard tu, sedap tapi kering sangat, tapi saya terkejut sebab apa yg "Abang Hima" cakap tu sebijik macam history saya, kekekeke...
  5. kawan - kawan yang beri ucapan selamat hari lahir , - HIMA, ADA, FIQA, MIZA, ECAH, JULIE, HAWA, IDA , dll.
KEPADA ORANG YANG SAYA SEBUTKAN DIATAS:
terima kasih ye, aku/eka/saya  sayang korang lebih (kecuali Abang Hima, sebab aku tak kenal sangat, jadi saya ucapkan terima kasih ye..kekeke).

k, bye - bye.
thanks...





No comments: