Monday, October 24, 2016

Review Drama and Movie - Love O2O

Assalamualaikum,

Saturday and Sunday last week, aku rajin melayan drama and movie dari China  tajuk nye "

Love O2O", lakonan Jing Boran and Angela Baby - tu versi movie - not bad gak suka tgk cgi and time Angela Baby main game - comel, tapi versi drama pun best gak lakonan YANGYANG and Zheng Shuang, sweet giler, comel pelakon perempuan tu, suka tengok time dia tgh main game, laju giler tangan guna key board, tu yang tergerak balik nak main latop ni, kalau tak 20 jam main handphone je, nampak sangat addicted. huhu.

Kalau nak tengok citer tu boleh la search google, haha, kena lah usaha sikit kalau nak tengok citer best - best camni, jadi hari sabtu and ahad hari tu melayang drama and movie from mainland je lah, best gak suka tengok genre romantic comedy. haha, boleh cuci mata tengok pelakon perempuan comel. 

yang ni versi movie (gambar dari http://aminoapps.com/page/k-drama/2448389/love-o2o)
yang ni versi drama (gambar courtesy dari http://aminoapps.com/page/k-drama/2448389/love-o2o)

 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/zh/9/92/%E5%BE%AE%E5%BE%AE%E4%B8%80%E7%AC%91%E5%BE%88%E5%80%BE%E5%9F%8E.jpg
Yang ni versi drama - sweet giler. (gambar courtesy dari soompi - forum)

  fyi - saya tak memiliki hak milik gambar i just copy and put the link to web that show that picture.


Almost 2 years....

Assalamualaikum,

Dah lama giler tak menulis,  dah lebih setahun kot, dah dua tahun aku start kerja, haha. macam tak percaya je. Apa khabar la kawan - kawan blogger aku senyap menyepi je sejak start kerja macam aku ni. Dulu every week aku update blog, ni baru datang balik, haha. Apa agak nyer nak menaip ni, Aku ingat nak wat pasal review, dulu aku selalu update pasal kucing - kucing kat umah, ni duduk bandar, duk umah atas ni tak boleh bela pet's jadi time balik umah @ kampung je lah.

Ok la, nanti sambung lagi, dah lama tak asah bakat dalam photography, tadi benda menarik nak dicapture,aku suka ambil gambar flora and fauna, aku tak minat sangat ambil gambar orang ni, haha.




till next time.