Monday, October 24, 2016

Almost 2 years....

Assalamualaikum,

Dah lama giler tak menulis,  dah lebih setahun kot, dah dua tahun aku start kerja, haha. macam tak percaya je. Apa khabar la kawan - kawan blogger aku senyap menyepi je sejak start kerja macam aku ni. Dulu every week aku update blog, ni baru datang balik, haha. Apa agak nyer nak menaip ni, Aku ingat nak wat pasal review, dulu aku selalu update pasal kucing - kucing kat umah, ni duduk bandar, duk umah atas ni tak boleh bela pet's jadi time balik umah @ kampung je lah.

Ok la, nanti sambung lagi, dah lama tak asah bakat dalam photography, tadi benda menarik nak dicapture,aku suka ambil gambar flora and fauna, aku tak minat sangat ambil gambar orang ni, haha.




till next time.

No comments: